В какъв тоалет да посрещнем годината на Глигана според зодията

Най-тържествената нощ в годината вече ни очаква, а ние трепетно се подготвяме за нея и обощаваме какво сме успели да постигнем през 2018-а, защото 2019-а вече е на прага ни.

Това не е просто следващата Нова година, а годината на Глигана, която трябва да бъде посрещната подобаващо от всички предствители на зодиака. Този път астролозите имат препоръки за дамите от 12-те зодии и как да бъдат облечени те, за да им върви по вода през следващата година.

Ето какъв трябва да бъде тоалетът ви за новогодишната нощ:

Овен:

Любопитство, характер и много активност – факторите, които свързват основните качества на зодията с особеностите на 2019-а. Овни, звездите ви дават зелена светлина за всякакви ярки цветове, що се отнася до тоалета, с който ще посрещнете Нова година. Препоръчително е да заложите на червена рокля със златни елементи, тъй като златният цвят е от основните за 2018-а, а е добре да включите елемент от тази година.

Телец

Астролозите ви съветват да наблегнете на синия цвят. За бижута можете да заложите на сапфир, а останалите аксесоари могат да бъдат и в черно. Вие сте сдържани, спокойни, практични и разумни, затова подобен аутфит ще ви приляга.

Близнаци

Близнаци, в новогодишната нощ ще бъдете особено щастливи. Астролозите казват, че е задължително да наблегнете на основния цвят за 2018-а (годината на Жълтото куче) – жълто. Можете да заложите на интересен модел, необичайна кройка, а цветните аксеосари са повече от желателни. Не се страхувайте от експерименти!

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via