Ужасяващи самопризнания на Станислав, който уби 4-годишната си дъщеря Ани Борисова

Ужасяващи самопризнания за  убийството на 4-годишната Ани Борисова в гръцката столица Атина.

Малкото момиченце бе убито през април 2014 г. от собствения си 30-годишен баща  Станислав Бакърджиев.

Мъжът разчленил тялото на Ани и сварил останките във вряла вода. След това изхвърлял частите в кофите за смет около централния район в Атина, в който живее в продължение на няколко дни, за да не буди подозрение.

При разследването бил открит отпечатък от пръста на приятел на бащата – Назиф Ахмедов върху бутилка с белина, която била използвана за изчистването на кръвта на Ани от стените, пода и мебелите. Двамата мъже бяха обвинени за предумишлено убийство, гавра с мъртъв и използване на оръжие. През 2015 г. съдът в Атина призна Станислав Бакърджиев и Назиф Ахмедов за виновни, като постанови, че са извършили жестокото убийство на момиченцето, осъзнавайки какво извършват. Двамата мъже получиха доживотни присъди. Майката на Ани – Димитрина Борисова, пък бе осъдена условно на 6 години затвор за излагане на опасност на живота на малко дете. Жената има забрана за напускане на страната през този период и на всяко 5-о число от месеца да се подписва в полицията.

Подсъдимите обаче обжалваха присъдите си през Апелативния гръцки съд. По време на делото днес дядото и бабата на убитото момиченце свидетелстваха, че са научили за изчезването на Ани от майката на детето, а за убийството по телевизията. Те обаче не знаели, че бащата Станислав Бакърджиев е употребявал наркотици.

Шокиращи бяха самопризнанията на бащата, който заяви, че не е убил детето, но е нарязал трупа му. Неговият адвокат заяви, че ще поиска да бъде преквалифицирано обвинението от „убийство в спокойно психическо състояние“ в „смъртоносна екзекуция на непълнолетно“. Делото бе прекъснато и продължава на 6 декември.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via