fbpx

Учителката, ръкопляскала на осмокласници, играещи кючек по време на час е уволнена (Видео)

261

Учителката по английски език, която е ръкопляскала на осмокласници, играещи кючек по време на час в столичното 203-то училище, бе уволнена.

Както БЛИЦ съобщи, случаят е от преди една седмица. Десетки родители на осмокласници искат да преместят децата си в друго училище, защото смятат, че дисциплината и учебния процес не са на ниво.

Видео:

“След излъчване на клипчето започна проверка. Проведох разговори с учители, ученици, родители и реших да прекратя договора. Тя е в срок на изпитание и й беше връчена заповедта”, заяви директорката на училището Таня Трапова в ефира на Нова тв.По думите й до последно версията на уволнената учителка не се е променила и тя твърди, че това е станало по време на междучасието, тъй като едно от децата имало рожден ден.Помолена за коментар относно заплахите, които преподавателката е отправила към детето във вайбър, директорката каза: “При разговор с нея тя отрича да е водила такава кореспонденция във вайбър и да е имало заплахи. Абсолютно не отричам, че е грозно, но въпросът е, че тя отрича. Говорила съм с представители на 6 РПУ и ние можем да докажем дали това е истина”.

Запитана дали родителите все пак ще преместят децата си в други училища, тя отвърна: “На този етап не мога да кажа дали със сигурност ще преместят децата си. Надявам да са се успокоили и нещата да спрат до тук”.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...