fbpx

Учител от Сандански с голи снимки в интернет

Учител по музика от Сандански стана популярен в интернет, но не с постиженията си в класната стая, а с предизвикателни негови снимки, които се появиха в мрежата. Само преди седмица Карамфил Божиков печели конкурса за преподавател по музика в училище в Сандански. Още преди да започне да учи на ноти и пеене учениците обаче, в няколко сайта се появяват негови голи снимки. И в училището започва шушукане и коментиране на темата.

Пред обектива Карамфил позира предизвикателно преди 10 години. Тогава, като прохождащ певец и млад футболен талант, той получава предложение да рекламира по нестандартен начин тогавашното издание на фестивала „Пирин Фолк“.

„Спомням си много добре. Това беше преди около 10 години и то с рекламна цел на фестивала „Пирин Фолк“ 2008. Тогава бях много млад, едва на 20 години”, каза Божиков.

Снимките са навсякъде в мрежата, а коментарите често са цветущи. Божиков се е примирил, че кадърът, на който позира гол с футболна топка, ще го преследва винаги. Но е сигурен, че това няма да пречи на часовете по музика. Директорът на училището не смята да търси друг учител, защото вярва, че в клас господин Божиков ще научи децата на музика, пише Нова телевизия.

„Каква е стойността на тези клипове нямам намерение да обсъждам. Не мисля, че снимки с 10-годишна давност биха могли и би трябвало да влияят върху професионалното развитие на един млад човек”, смята директорът на ОУ „Христо Ботев“ Румен Сидеров.

Всъщност и преди 10 години снимките не носят голяма полза на Карамфил Божиков. Въпреки фотосесията, той се успява да спечели наградата на фестивала през 2008 г.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x