Тя го иска, той нея – не!

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-03-09 06:25:06Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Когато се влюбите в човек, който не отговаря на чувствата ви, е по-добре навреме да се откажете от него и от надеждата той да стане ваш, преди сърцето ви съвсем да се обвърже.

Несподелената любов е неприятно и болезнено преживяване, но все пак е по-добрият вариант от явлението „разбито сърце“.

Ето и няколко знака, че е време да се откажете от обекта на чувствата си веднъж завинаги:

1. Когато обектът на вашите желания е влюбен в друга и… вие го знаете

Ако обектът на чувствата ви е със заето сърце в момента и вие знаете този факт, не е ясно на какво точно разчитате. Шансовете този човек да се влюби във вас изненадващо не са големи, така че спрете да се измъчвате.

2. Когато сте имали няколко срещи насаме, но така и отношенията ви не са се развили по-нататък

Ако сте изживели няколко интимни мигове с този човек, но той така и няма интерес да започне сериозна връзка с вас, значи само си губите времето в надежди. Може би просто този човек не чувства това към вас, което вие усещате към него. Ако той беше достатъчно заинтригуван, щеше да предприеме някакви действия спрямо вас.

3. Когато е очевидно, че вие не сте сред приоритетите на този човек

Ако вие правите планове за това как да прекарате време с този човек, а той редовно отменя или все отлага срещите ви, то е ясно, че той си има по-интересни занимания.

4. Когато вие сте му признали чувствата си, но той не е отговорил на тях

Ако обектът на чувствата ви знае, че сте влюбена в него и избягва темата, или директно ви е казал, че не изпитва същото към вас, то това е повече от основателна причина да се откажете от него, съветва Tialoto.

По-добре насочете цялата си енергия не към мисли за обекта на желанията ви‚ а към създаване на художествени‚ интелектуални или културни ценности. Ако обичате да рисувате – рисувайте. Или пишете, пейте, творете. Ако нищо не умеете – научете се!

 

Може да харесате и