fbpx

Трогателно: Млада бургаска майка пропътува 3200 км, за да дари яйцеклетки

Млада бургаска майка стана донор на яйцеклетки, дарявайки шанс и надежда на жени, които чакат дълго време да сбъднат мечтата си за собствено дете.

За радостта и чудото на донорството Женина Трифонова реши да сподели публично, за да даде надежда на всички, които мечтаят са свое дете и кураж на тези, които желаят да станат донори, пише burgasinfo.com.

„Пропътувах над 3200 км, за да изпълня едно лично предизвикателство. Станах донор на яйцеклетки. Дарявайки частица от мен дадох шанс и надежда на няколко дами, които чакат дълго време да сбъднат мечтата си – да имат свое дете.

Макар и да е много лично, реших да споделя за това мое решение. Има нужда да се говори за каузата, да се пише и споделя опит. Защото донорството не са пари и облаги.

Много хора ме попитаха „Защо го правиш? Колко ще ти платят, какво получаваш ти от цялата работа?“ Какво получавам ли?

От година и осем месеца изпитвам най-великото щастие, което може да съществува. Чуваме „мамо“, „тате“, къщата ни е огласена със смях, понякога и с плач, получаваме най-топлите и силни прегръдки. Това е моята награда като Майка.

Почувствах силно желание да предам нататък тази емоция. И не, не става дума за пари, а за любов към живота. Да дадеш шанс, надежда на човек в нужда. Ето тук е смисълът на живота, той не се измерва в коли, апартаменти и пари.

Благодаря на момичетата от фондация „Майки за донорството“, които бяха постоянно до мен и бях информирана и подкрепяна през цялото време“, пише емоционално младата майка Женина Трифонова, която даде шанс и на други жени да изпитат радостта от майчинството.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x