fbpx

Това издава, че връзката ви e неравностойна

Обичаме да говорим за равни права и взаимно уважение. На теория всичко звучи добре, но как е всъщност на практика?

Ако тези 6 неща ги има при вас, трябва да знаете, че връзката ви не е равностойна. А това означава, че е време за сериозен разговор между вас и половинката ви, за да няма ощетени.

1. Не влагате еднакво време и пари във връзката

Всеки ден отивате до магазина след работа и пазарувате, след това готвите, миете чинии, докато половинката ви идва на готово и само яде? Започвате втора работа, защото не ви стигат парите? Наистина не е честно вие да влагате повече, отколкото той.

2. Илюзорна финансова независимост

Не ви предлага финансова подкрепа, когато сте в тежък период, тъй като парите развалят отношенията. Има дори такъв израз: „Ако искаш да изгубиш приятел, дай му пари на заем“. Определено не сме съгласни с това, а и вие не трябва.

3. Не може да разчитате един на друг

Знаете, че не може да си позволите да се провалите, защото няма кой да ви помогне? Не може да го помолите да се грижи за домашния ви любимец или цветя, докато не сте вкъщи? Това определено не говори добре за връзката ви.

4. Не получавате съчувствие

Отказали сте се да казвате на партньора си за чувствата си, защото знаете, че няма да получите съчувствие от негова страна. Не го питате за съвети и не чувствате подкрепа, когато отчаяно имате нужда от нея. Това не трябва да е така.

5. Постоянно ви сравнява

Често чувате от него как приятелката на един кой си има по-хубаво тяло. Оплаква се, че не може да правите това и това… Никой не е перфектен, но определено нямате нужда постоянно да бъдете сравнявана и то негативно.

6. Отказва да поеме отговорност

Тапетите, които сте избрали заедно, изведнъж са станали резултат „от твоя лош вкус“. Постоянно ви обвинява за всичко, което засяга и двамата. Не е честно.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x