Това го има само у нас! Неграмотен затворник си взе непълнолетна булка

Неграмотен затворник се залюбил с непълнолетна мома от Монтанско. В края на 2015 г. Л.С. се запознал с момиче от монтанското село Бели мел и скоро между двамата пламнала искра.

Левентът осъзнавал, че момичето В.Р. е непълнолетнo и ако консумират любовта си ще има сериозни последствия, но въпреки това заживели заедно.

Връзката им продължила до 12 януари тази година, когато ромеото влязъл в зандана във Враца заради пореден сблъсък със закона. Тогава станало ясно и че живее с непълнолетната, съобщава “Булнюз”.

Л.С., който е родом от Вълчедръм, е осъждан за множество кражби и е стар познайник на полицията, безработен е и няма образование.

Заради криминалното си ежедневие е вкаран в затвора в началото на годината, а преди дни в районния съд в Лом срещу него се гледа и дело за съжителството му с невръстната мома.

Бандитът си признал и сключил споразумение с държавното обвинение, като за поредното провинение му е определена пробация за срок от 1 година.

Той трябва да понесе и обществено порицание, което да бъде изпълнено чрез обявяването му посредством залепено съобщение на определеното за това място в общинския център във Вълчедръм.

Наказанието за рецидивиста обаче по никакъв начин няма да му се отрази, защото той така или иначе е в затвора за други свои престъпления и няма да бъде свидетел на „срама“ да бъде лепнат на челно място в родния си град.

Източник: ПИК

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via