Top 10 на световните секс рекорди

10. Най-големия пенис на света
Синия кит има най-дългия пенис на света – 2.44 метра. Китовете също така имат най-големите вагини, тестиси и произвеждат най-много сперма от всички живи твари.

9. Най-дългия пенис на човек
Най-дългия официално известен и измерен пенис се е родил в Ню Йорк през 1970. Той принадлежи на един актьор, писател и ТV водещ. Когато еректира, този пенис достига дължина от 34 см. Собственикът му си няма гадже вече 12 години.

8. Жената с най-много деца
Това е госпожа Василева, родена през 1707 в Русия. Тя е родила 69 деца, от които 67 живи и здрави.
Рекордът за най-много двойки близнаци, родени от една жена е 16, тризнаци 7, а четиризнаци 4.

7. Мъжът с най-много деца
Исмаил Ибн Шариф
Не знаем дали той е бил „ибн”, но човека е успял да направи 342 дъщери и 525 сина. Тази цифра не е толкова чудна, имайки предвид, че той е бил император на Мароко и е разполагал с харем от 500 жени в периода 1646-1727 година.

6. Най-много партньори за ден
Лиса Спаркс
През 2004 тя поставя световен gangbang рекорд, като прави секс с 919 мъже във Варшава. Тя бие предишния рекорд от 759, поствен от полската порно звезда Мариана Рокита през 2003.
Момчета, стягайте куфарите за Полша, явно там е купона!

5. Най-дългата сперма в света
Рекордът принадлежи на някаква мушица, на която едва ли ще запомниш името, ако ти я кажем. Тя е с размер от 3 милиметра, но като се изпразва „хвърля” на разстояние 5.8 сантиметра. Съизмеримо с размера на нормален мъж това прави 30 метра.

4. Най-големите цици на света
Те са собственост на Ани Хоукинс Търнър с професионално име Норма Ститц, родена Атланта. През 1999 пичовете от Гинес потвърждават, че е с най-големите цици на света. Всяка от тях тежи 10.5 килограма. Сутиенът й е размер 72ZZZ.

3. Най-голямата вагина
Ана Хайнинг (имаше и още имена, но се ограничихме до две). Тя била висока 2.27 м. и съвесем естествено си взела мъж от нейния калибър, Мартин бил висок 2.41. Много ясно, няма да тръгне с някой запъртък 2.10, я!
През 1879 тя родила дете тежащо 10.4 kg. Правете си изводи за каква вагина става дума! И до ден днешен това си остава най-голямото бебе.

2. Най-възрастният татко
Индийски фермер на име Нану Рам Йоги, станал баща на 90 години. В момента е женен за четвъртата си жена, с която планират да имат още деца. А той има вече 20, най-голямото от който на 64! Ой на тати, малкия разбойник!

1. Най-младата майка
Тук се дръжте здраво! Тя е от Перу е родила на възръст от 5 години, 7 месеца и 21 дни. Невръстната майка ражда момче с цезарово сечение. По настоящем живее в бедно предградие на Лима.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via