fbpx

Тенденции при обувките за зимния сезон

Зимния сезон идва с ново вдъхновение и пълна палитра от тенденции при обувките.

Ето ги водещите тенденции при обувките през есенно-зимния сезон според модните експертите:

Откровен шик:  Голям избор от обувки на висок ток – в класически секси стил със заострен връх и тънко токче или пък с модерен масивен ток. Материите са велур и кадифе, т. е. шик в повече.

Незаменими в хладното време: разчитайте на ботите и този сезон! Най-актуални са по-грубите модели, както и заострените рокерски ботушки в черно с много декорации: катарами, пискюли, капси и кристалчета.

Градското е спортно: Спортните обувки и сникърите и техният небрежен стил са постоянно във фокуса на вниманието. Спортният стил е повлиян от „градски полъх“. Така чифт спортни обувки става актуален за всякакви модни изяви.

С респект към зимата: Практични ботуши за дъжд и сняг, както и функционалните апрески с устойчива на лед подметка с грайфер: за сухи и топли крака по време на зимните предизвикателства.

Чарът на зимната мода: Щом зимата реши да дойде, чизмите са отличен моден избор, твърдят специалистите. Чарът на зимната мода намира израз в модерните ботуши. Те издължават оптически дамския крак, а през зимния сезон се появяват в разнообразни стилове, равни или с висок ток.

Това са част от тенденциите през студените месеци на сезон 2017/2018.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x