„Техномаркет“ с разбиваща промоция – отстъпки до 50%!

Изключително атрактивна промоция стартира „Техномаркет“ от 16 ноември. Определени бройки и модели техника ще се продават с до 50% отстъпка!

Изборът на стоки е огромен, в промоцията са включени продукти от всички категории техника и стоки за дома – телевизори, GSM апарати, едра и дребна бяла техника, черна техника, IT продукти.

Всеки ден в магазините на „Техномаркет“ и @ХОУМ, а също и на сайта на компанията www.technomarket.bg, ще се обявяват продуктите, включени в промоцията.

Отсттпките са валидни както във всички магазини на веригата, така и при покупка онлайн. Всеки ден ще се обявява и по един „Топ артикул online“, а отстъпките за него ще важат до изчерпване на количествата.

Ексклузивната промоция ще продължи само 5 дни – до 20 ноември. И тъй като всеки ден отстъпката до 50% ще е валидна за различни стоки, добре е тези, които желаят да пазаруват изгодно, да проверяват редовно кои продукти са на промоция в конкретния ден.

Кампанията „До -50% последни бройки на смазващи цени!“ е част от корпоративната политика на „Техномаркет“, целяща да предложи най-доброто на широк кръг клиенти. Веригата от години поддържа най-доброто съотношение между цена и качество на предлаганата техника и стоки за дома.

С тази пред Коледна промоция „Техномаркет“ изпреварва всички други вериги от сектора и дава възможност на клиентите си да не чакат последния момент, а да направят най-изгодната покупка преди предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Може да харесате и