Талантливата Крисия отворя нова страница в живота си!

Талантливата Крисия ще отвори нова страница в живота си.

Само след няколко месеца малката певица ще напусне родния си Разград и ще се премести в столицата. Тя е решила да продължи образованието си в Националното музикално училище „Любомир Пипков“.

13-годишната Крисия завършва седми клас и е решила да кандидатства в училището за таланти и да продължи да се развива като изпълнител. Едва ли има вероятност тя да не бъде приета в музикалното школо.

Ръководството на учебното заведение вече знае, че Крисия ще кандидатства за прием там. Всички в училището са много щастливи, че момичето с ангелски глас е избрало да продължи образованието си точно там.

Хасан и Ибрахим също решиха да продължат развитието си там. Но не останаха дълго и се отказаха малко след като бяха приети. Бащата на талантливите пианисти сподели, че те са се отказали заради материалната база на училището, която е в изключително лошо състояние.

Но Крисия е категорична, че иска да продължи образованието си там. Все още не е ясно дали тя ще се премести в столицата с цялото си семейство или родителите й ще я подкрепят от разстояние, пише „България днес“.

Талантливата разградчанка, на която предстоят матури и кандидатстване, очаква с нетърпение началото на новата учебна година. Тя е изключително амбицирана и е категорична, че ще продължи музикалната си кариера.

От няколко месеца Крисия се подготвя активно не само с уроци по пеене. Тя посещава и уроци по свирене на китара.

След като преустанови изявите си в шоуто на Слави Трифонов, музикалната й кариера беше в застой. Крисия е категорична, че след изпитите ще обърне внимание и на ангажиментите си като изпълнител.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via