Сватбата на Симона и Асен пред провал в “София – Ден и Нощ”?

Любимците от риалити сериала се борят срещу лошия си късмет

Предсватбена треска, напълно объркани чувства, взривоопасни конфликти и една тъжна раздяла ще сполетят приятелите от “София – Ден и Нощ” тази седмица във вторник, в четвъртък и петък.

Дългоочакваният ден за сватбата на Симона и Асен настъпва. Кипи бурна, шумна и напрегната, но пък весела подготовка. Младоженците са по-щастливи от всякога, че предприемат тази сериозна стъпка за цял живот. Кой и защо срутва тяхното щастие най-внезапно? Ще има ли сватба въпреки отчайващата новина? Какво е бъдещето за Асен и Симона?

Още един празник ще бъде помрачен съвсем неочаквано – рожденият ден на Стефи. Митко има големи планове, с които да зарадва тъжната си любима. Но точно в най-неподходящия момент една почти забравена тайна ще се сгромоляса върху едва закрепените им отношения. Това ли е окончателната развръзка за тях двамата?

Отчаян от развитието на нещата, Митко е готов да се скара завинаги дори с най-добрия си приятел – Боби. Каква е връзката между двете събития и защо двамата мъже са така неумолими в решението си да прекратят своето голямо приятелство?

Лош късмет има тази седмица и Джулия – сестрата на Стефи. Покрай игрите на ревност с Марио тя изненадващо загубва работата си. Ще се опита ли някой от двамата влюбени да спре войната помежду им? Или тя ще се разрасне с още по-голяма сила от преди?

Източник: nova.bg

 

Следвайте ни в социалните медии