Сузанита пак провокира

Тийнсензацията Сузанита Мурад реши да се заеме с втора работа след тази на певица.

14-годишната ученичка се превърна в рекламно лице на моден бранд и публикува провокативни кадри от първата си професионална фотосесия в мрежата. Русокоската получи куп комплименти от мъже на всякаква възраст, които оставаха впечатлени от фигурата й, пише „Телеграф”.

Голям процент от последователите на Сузанита критикуваха новото й начинание, тъй като за успешно развитие осмокласничката би трябвало да се фокусира върху една сфера и да даде максимума от себе си, а не да се втурва с главата напред в други приключения.

Жаждата за слава е една от основните причини щерката на изпълнителя Орхан Мурад да свали още дрехи и да привлече вниманието към себе си. Друга, но също съществено важна причина е липсата на участия.

Макар да доби популярност за нула време, ученичката изглежда не е желан гост в нощните заведения. Това се дължи на бедния й репертоар, който включва две песни, които буквално пеела една след друга по клубовете.

Клиентите се влудявали до голяма степен от перченето на Сузанита и дори си позволили да я освиркат на първата й изява.

Обидите и нецензурните думи не повлияли на младата певица, която напуснала столичната дискотека с гордо вдигната глава.

Отново акцентът пада върху дупето на Сузанита, която не се притеснява да го показва както в първия, така и във втория си музикален проект.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via