fbpx

Сузанита остави безмълвни почитателите си (Снимки)

14 970

Сузанита изтри всичките си снимки от Инстаграм и започна наново да качва нови и изключително подбрани фотоси. За кратко време мнозина от последователите ѝ бяха на мнение, че е започнала да се срамува от старите грешки и това я подтикнало да вземе крайни мерки и да се сбогува с провокативните снимки.

Уви, малката щерка на Орхан Мурад изобщо не си мисли подобно нещо и това показват новите ѝ ексцентрични фотоси. Просто вече е решила да набляга повече на фотошопа и провокацията. С последната си публикация отново успя да разбуди духовете и негативните коментари да завалят като из ведро. Напомпаните джуки на Сузанита продължават да повод за възмущение на мнозина.

Освен огромните джуки, нейните приятели в социалната мрежа се възмутиха и на заиграването й с фотошопа, чрез който се е обезобразила тотално. Скандалната тийнейджърка се е оляла в преправянето на снимката и изтъняването на талията си. “Все едно няма талия, всеки момент ще се скърши”, коментират я в Мрежата.

Преди това пък пусна гола снимка, на която й се вижда татусът на гърба. Там ясно личи, че девойката е слаба, но все пак няма да се прекърши като клонче на младо дърво. Все още има какво да учи за фотошопа от нейната приятелка и царица на обработените снимки Андреа.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...