fbpx

Студентка купи апартамента на Азис

Студентка от СУ купи апартамента на Азис, който бе обявен на публична продан от НАП заради неплатените данъци на фолкпевеца в размер на половин милион лева без данъците, пише Телеграф.

35-годишната Пламена е платила кеш 265 003 лв., за да се сдобие с жилището, в което при огледите се оказа, че е избил мухъл в спалнята.

Втора година НАП се опитва да продаде жилището в столичния квартал „Манастирски ливади“, за да компенсира дължимите налози на певеца, но жена му Гала до последно се опитваше да го брани и да го запази.

Първоначалната цена за жилището с обща площ 185 кв.м. бе 432 315 лв., но заради липсата на кандидати на два пъти бе намалявана, докато стигне пределния праг от 244 522 лв.

На последния търг на 15 ноември имаше само две оферти и от НАП са предпочели по-високата – тази на студентката, която е дала 20 бона отгоре.

Късметлийката следва редовна доктурантура по професионално направление и политически науки към катедра „Публична администрация“ в СУ. Това е второ жилище за Пламена Иванова, която преди три години си е купила апартамент в Чепеларе.

През 2015 г. тя е основала фондация „Суверен“, която е кандидатствала за наблюдател на местните избори същата година, а през 2016 г. и за президентските.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x