fbpx

Студент от УНСС се изложи още на първия въпрос в предаването “Стани богат”

8 044

Студент от Пазарджик се изложи още на първия въпрос в предаването “Стани богат” снощи. Иван Тинев учи в УНСС, а преди се е занимавал с бойни спортове.

Той обаче се затрудни още на старта на своята игра. Въпросът за 50 лева бе: “Коя бира се смята за най-подходяща за консумация?” След сериозни размисли студентът заложи на топлата бира, като се аргументира, че тя е полезна за бъбреците – останители опции бяха: изпотена, изтветряла и чужда. Благодарение на намесата на Билалов то успя да премине напред.

Там го чакаше също доста лесен въпрос. “Какво животно не фигурира в състава на бременските музиканти?”. Съответно и отговорите – петел, куче, комодски варан и магаре. Водещият изключително сериозно натърти опцията комодски варан, като предварително бе казал на Иван да се успокои малко. Този път студентът посочи верния отговор от първия път. Все пак запитан кое е липсващото животно, незнайно по каква логика студентът отговори мечка, имайки в предвид, че в популярната приказка животните се качват едно върху друго.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...