fbpx

Страшна гонка в столицата – няма да повярвате как завърши всичко

225

Джигити се засякоха – заваляха удари и закани, разказват очевидци.

Снимката е илюстративна
Страшна гонка се разигра преди малко в София. С мръсна газ две коли фучаха по столичните булеварди, набиха спирачки и изведнъж започнаха да се сеят закани и да валят удари. За това сигнализираха читател на БЛИЦ, имал зловещия късмет да стане свидетел на случващото се.По негови думи една от двете коли, засякла другата насред булевард в квартал „Овча купел”. Шофьорът слязъл бесен от возилото си и започнал да сее закани към колегата си. вторият шофьор обаче не посмял да излезе от возилото си и това допълнително разгневило опонента му, който започнал да налага колата му с юмруци и ритници. „Успя да изпочупи фара и едно от огледалата, напука стъклото на шофьора и огъна бронята”, споделя свидетелят.

Това обаче доста паникьосало скрилия се в колата си шофьор и той решил да натисне газта, за да избяга от разярения мъж. В този момента обаче „биячът” точно се преместил пред колата и едва не го сгазил.

Според свидетеля на странната случка всичко започнало още пред столичното Шесто РПУ: „Докато крещяха един на друг, стана ясно, че са се засекли още на кръстовището на „Братя Бъкстон” и „Цар Борис III” . Явно от там е тръгнала гонката, която завърши в „Овча купел”.

Свадата определено не останала незабелязана и от патрулиращите наоколо униформени, които веднага се намесили в мелето и потушили емоциите.

Според свидетеля ни и двамата шофьори, чийто возила били със софийски регистрации, били натикани в патрулките и най-вероятно отведени за разпит.

Източник: http://www.blitz.bg/
Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори