Страхувам се да призная, че ненавиждам съпруга си

Искам да споделя болката си, но няма с кого.

Страхувам се да разкрия пред близките си, че ужасно мразя съпруга си.

Омъжена съм от 8 години и от брака си имам двама сина. Доскоро живеехме добре, но от известно време Даниел, мъжът ми, се промени. Стана раздразнителен, крещи за щяло и нещяло, а в гласа му има злоба и агресия. Ако супата му се стори пресолена, хваща тенджерата и я изсипва в мивката. Или пък не дай Боже да открие незашито копче на ризата си.

Децата се плашат от баща си и бързат да се скрият, щом той се прибере от работа. Преди няколко дни се нахвърли да ги бие с колана си, защото разхвърляли стаята. Преди подобни дреболии не го притесняваха, но сега за най-малкото излиза от кожата си.

Миналата седмица един съсед ми помогна с покупките от магазина. За зла участ мъжът ми видя това и изпадна в нервна криза. Крещеше като луд, а от устата му излизаше пяна. За един момент, помислих, че ще ме удари. Щом съм го направила на глупак пред съседите от квартала, щял да се разведе с мен. Писъците му огласяха околията, а очите му бяха изцъклени като на диво животно. Дълго търсех вината в себе си, но не я открих.

Откакто сме се оженили, не съм спряла да се грижа за семейството си. Работя на две места, за да може той да си почива през уикендите. От този страшен ден, Даниел съвсем обезумя. Проверява дали съм изчистила добре апартамента и дали посудата свети от чистота. Скара се и със съседа, който ми помогна с покупките.

Нарече го развратник, човек без морал и го обвини, че цели да съсипе брака ни. Сега и да искам, никой в квартала не би се озовал, ако имам нужда от помощ.

Вчера се случи ужасно нещо. Даниел гледаше някакъв филм, а момчетата играеха наоколо. В началото ги смъмри, но когато по-малкият ми син го попита защо е станал толкова лош, мъжът ми стана, хвана го за косата и му удари главата в стената. Като тигрица се хвърлих върху него и за да защитя детето си, аз понесох жестоките удари. Цяла нощ плаках от безсилие. Тялото ме болеше, а под очите имах синини. Срамувам се да призная, но съпругът ми се превърна в чудовище. Опасявам се, че тази история ще има ужасен край.

Моля ви, помогнете ми!

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via