fbpx

Стефан Данаилов: Бойко, миличък, на 74 години ще идва ли някой да ти взема интервю?

„Стягайте се, братя“ – с вълнение в дома си Стефан Данаилов коментира победата на Румен Радев за президент на България, след което запя: „Мамааааа, я летчика люблю…“

Данаилов коментира пред Нова телевизия, че още при първата му среща с генерал Радев, е разбрал, че това е човекът и добави, че на тези избори е гласувал „за“ кандидата на БСП и „против“ Бойко Борисов.

„Това е един протестен вот на българските граждани“, каза Стефан Данаилов. Той добави, че Румен Радев не е маска на БСП, а е много независим, а другите, дето казали, че са независими – „дрън-дрън“.

„Няма да се състои кабинет от този парламент, ще се поработи още няколко месеца“, коментира Данаилов по повод заканата на премиера Бойко Борисов и идващите предсрочни избори, ако тя се случи.

А относно това дали ДПС е подкрепило Радев за президент, Стефан Данаилов коментира: „Радев е подкрепен от всички градове и села, от младите хора и от моите набори, а че ДПС е гласувало за Радев – шапка им свалям“.

Стефан Данаилов коментира и думите на премиера, че той е „онбашия, на който журналисти правят интервюта у тях“: „Бойко, да не ти дава да ти се случва, това, което на мен ми се случваше в тези години. Аз съм ходил по студиа, когато ти дори не си ги виждал. Въпросът е друг, миличък, на 74 години дали ще има журналисти, които да бъдат у вас, да ти вземат интервю?“.

А сега: „Ще се черпим“, завърши Данаилов.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x