Старчево скърби

Прекрасен младеж, работлив и отговорен, така хората от петричкото село Старчево описват 27-годишният Иван Тодоров, който вчера изгоря в колата си, след като газовата бутилка на колата му се повреди, а Иван издъхна задушен и изгоря в лумналия пожар.

Трагедията потресе петричкото село, където всички познават Иван. От години сам изкарвал прехраната си, бил кинезитерапевт и работил в София, но всяка седмица се връщал на село, за да нагледа баба си, която го отгледала, пише Struma.com

Семейството му е разделено, майката работи в Гърция, а за бащата никой нищо не казва. Затова неволята принудила Иван да започне да се издържа сам от малък.

Вчера излязъл рано сутринта от къщата на баба си, при разследването и установяване на самоличността на изцяло обгорелия и неразпознаваем труп в колата, полицаите видели на камери на местни заведения, че именно той е шофирал изгорелия автомобил.

В късния следобед, когато баба му се върна от нивите, където работи, бе съобщено окончателно, че Иван е изгорялото момче. Възрастната жена два пъти припадала, разбирайки какво се е случило с внучето и. Иван няма нито брат, нито сестра. Снощи от Гърция спешно се прибрала и майка му. Пълен шок за семейство, близки и приятели. Роднините му отказали помощ от кметството за погребението.

Рано сутринта тръгнали за Благоевград, където е докаран овъгления труп. Трагедия потресла не само селото, но и региона. Как се е стигнало до този пожар, повредена ли е е била бутилката на колата, коя е монтирал, това ще установява започналото разследване на смъртта на младото момче.

Припомняме, че инцидентът стана около 10 часа вчера сутринта, колата на Иван бе намерена в нива край пътя, предполага се, че той не е усетил изтичането на газ, прилошало му е, излязъл е извън пътя и е изгорял в последвалия пожар. Трупът му бе намерен на седалката на колата.

Следвайте ни в социалните медии