fbpx

СНИМКА на Мира Добрева предизвика закани от загорелите ѝ фенове

820


Мира Добрева реши да пусне своя снимка от спалнята, на която е без грим. Обаче огромната разлика с предишните ѝ професионални снимки остана на заден план, заради едно небрежно прехапване на устните. Това накара феновете на блондинката да се изпотят.

В социалната мрежа Инстаграм не спират да валят коментари – ту позитивни, ту негативни за кадъра. “Уж е сериозна жена и то на 46 години, пък гледай какъв поглед вади. Държи се като разпасана Лолита”, пишат някои.

Други пък нямат нищо против предизвикателния жест на водещата и дори ѝ се заканват: “Мале как си захапала устни, мале, мале. Полудявам”. Изглежда Мира нарочно е търсила точно вниманието на мъжете, след като от известно време има сериозни проблеми с мъжа си Жоро Торнев. Според слуховете, вече две години двамата се водят семейство, но фиктивно.

Мира многократно го хващала в изневери, което внесло напрежение между тях и вече нищо не е същото. Мира е жена, която също има нужда да бъде харесвана, да получава комплименти, да бъде ухажвана и да се чувства желана. Преди дни го намери в социалните мрежи от непознати мъже, които понякога са вулгарни с намеренията си, но явно я карат да се чувства добре.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...