fbpx

Слави обясни защо е кръстил партията ВОЛЯ, не пожали патриотите и РБ (НА ЖИВО)

Шоуменът Слави Трифонов захапа и варненския бизнесмен и настоящ депутат Веселин Марешки.

Трифонов, който 4-и ден протестира на жълтите павета заради референдума и невъвеждането на мажоритарната система се изказа доста колоритно за аптекарския бос и името на партията му.

Воля за власт ли е? Това е защото е видял, че другите правят абревиатура от 4 букви и затова го е измислил така. Какво означава ВОЛЯ – Велико отношение към левите яйца“, предположи Трифонов.

Той захапа и представителите на патриотите. „Че мен кво ме интересува какво харесва Валери Симеонов, че него го харесват много по-малко хора, отколкото референдума. Валери Симеонов не е причина за тези разговори, той е повод, защото е част от коалицията, която управлява България“, каза Слави.

Той допълни, че умишлено не го нарича патриот. „Вижте, че не използвам думата патриот, защото това е една прекрасна българска дума. Ние ги наричаме т.нар. патриоти. Това е присвояване на една дума, което е много опасно.

Да не би хората, които не са гласували за „Атака“, да не са по-малко патриоти от другите. Той не пожали и Реформаторския блок. „Той се оказа един плакат, едно название, което се оказа показателно“, посочи шоуменът.

Слави Трифонов протестира за четвърти ден пред НС

Gepostet von Novini.bg am Sonntag, 7. Mai 2017

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x