Слави направи скандален поздрав към 7-годишно момиченце!

В предаването на Трифонов се изявяват деца, които участват във формата „Нова звезда“, който продължава до 15 април. Част от досега явилите се на кастинга малки участници демонстрираха смайващи вокални способности и завидно сценично поведение. Сред тях бе и 7-годишната Цветеа Асенова, която сподели пред Слави, че се явява на кастинга му точно на своя рожден ден.

Дългия реши да зарадва облечената досущ като принцеса участничка, изпълнявайки й песен за рождения ден. Слави обаче избра да изпее твърде неподходящо парче в чест на детето.

Под аранжимента на Евгени Димитров – Маестрото, Трифонов запя любовната си песен „Цвете мое”, като призна пред Цветеа, че песента е написана специално за нея по повод рождения й ден. Така 7-годишното момиченце чу за себе си следните строфи, част от първия куплет на инак прекрасната песен: „..Добър вечер, скитнице! Добър вечер, мила моя! Прегърни ме, блуднице…“.

За щастие малката участничка все още не осъзнава значението на думата „блуднице“ и бе искрено впечатлена от жеста на Слави. Детето даже призна, че няма да пере рокличката си, с която се яви на кастинга, тъй като с нея е седяла в стола на Слави Трифонов.

Неуместния поздрав на Дългия обаче подразни част от аудиторията. Мнозина възроптаха в интернет страницата на „Шоуто на Слави“, както и в социалните мрежи, че Трифонов не си е дал сметка, че с песента си обижда, макар и несъзнателно детето.

„Да беше й изпял „Зайченцето бяло“, „Мила кукла „Барби“, или пък просто „Happy birthday“. Изпълнението му може да се тълкува даже като педофилско, тъй като след това на няколко пъти каза на момиценцето, че тя е сред малкото жени, на които е пял и е посвещавал песни. Да наречеш момиченце „жена“ подсказва също някои неща“, възмущават се по-консервативните телевизионни зрители.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via