fbpx

Скандално: Участничка в гол купон разгласи размерите на „кралско съкровище“ на принц Хари (снимки)

Британският принц Хари се целува добре, има и особен магнетизъм, но не може да се похвали с впечатляващи размери на пениса си в спокойно състояние, но при възбудено неговото „кралско съкровище“ значително наедрява. Това е самата истина, ако се вярва на някоя си Кари Ройъл  (Рейчърт), която през 2012 година е прекарала насаме с принца в хотелска стая за 20 минути. Нейните впечатления са тиражирани от светски медии на Запад, цитирани от БГНЕС.

„Той не би трябвало да има никакви проблеми в спалнята със задоволяване на някое момиче. Видях пениса му!“, авторитетно заяви Кери. Според нея Хари ще позволи на своята нова приятелка Меган Маркъл да бъде водещата – и в леглото, и изобщо в отношенията.

1480590138-1

“Той има много красиви устни. Ние имахме една от най-добрите целувки в моя живот. Много гореща“, спомни си познавачката на принца. По-рано тя бе разказала, че двамата с Хари не стигнали точно до секс, защото той бил пиян и се „намирал на черешата“, макар и гол.

Става дума за известното приключение на внука на кралица Елизабет Втора в Лас Вегас, когато снимката от голия купон с участието на принца цъфна на първите страници едва ли не на всички вестници по света. Както е известно, тогава водещо порно студио официално покани Хари да й сътрудничи.

1480590138-3

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x