fbpx

Скандални тайни от миналото на Меган Маркъл и… куп наркотици (СНИМКИ)

1 058

Бившата американска актриса и настояща дукеса на Съсекс – Меган Маркъл – в миналото бе доста непокорна и преди да срещне принц Хари тя често привличаше вниманието с поведение, напълно неподходящо за настоящия ѝ статут в обществото.

Дори съвсем наскоро изплуваха пикантни снимки от нейното минало, придружени от смущаващи истории.

Макар сега съпругата на британския принц да се старае да се държи като кралска особа, грешките от бурното ѝ минало непрестанно я преследват и връхлитат.

Последните скандални разкрития за нея дойдоха от собствения ѝ баща – Томас Маркъл.

След като не срещна разбиране нито от британското кралско семейство, нито от родната си дъщеря, бащата на Меган Маркъл реши да се отдаде на спомени и разказа злепоставящи тайни от миналото на дукесата на Съсекс.

В ново интервю Томас Маркъл говори за сватбата на Меган с продуцента Тревър Енгелс, състояла се през 2011 г.

Томас Марк обяснява своето решение да говори отново пред медия (въпреки, че по-рано бе обещал да не комуникира повече с журналисти) така: “Уморих се да слушам и чета лъжи и клюки, които твърдят, че не съм можел да заведа дъщеря си до олтара нито първия, нито втория път.”

Томас уверява, че е изпълнил бащинските си задължения, когато през 2011, под люлеещите се палми на плаж в Ямайка, предал дъщеря си в ръцете на първия ѝ съпруг — продуцентът Тревър Енгелс.

За отсъствието си от сватбените снимки той дава една проста причина — той лично помолил фотографа да се съсредоточи върху младоженците, които бързо сменят сватбените си костюми с бански.

За доказателство на думите си, г-н Маркъл показа няколко снимки. На един от тях той е с дъщеря си няколко минути преди церемонията.

“Снимката е направена, когато влязох в нейното бунгало, само няколко минути преди церемонията. Бях много горд и изпълнен с емоции, когато видях детето си, облечено в красива бяла рокля. Направихме снимки, а след това, заедно с Дория, заведохме Меган до олтара”, коментира снимката Томас.

След това той разказа, как младоженците подарили на всички свои гости (около 100 на брой) торбички с марихуана, защото това „не е незаконно в Ямайка, а по-скоро е обичай“.

“За да излезе от неловката ситуация, която сам създава, Томас Маркъл бързо добавя: “Не пуших марихуана. Не мисля, че и дъщеря ми го стори. Дадох моята кесийка на един от гостите.“

След това отровено интервю, в медиите се появи и самата покана от сватбата на Меган и Тревър.

Източник: fakti.bg
Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...