Синът на Владимир Пелов е в опасност?

Може би, ако бяха приели брат ми за ветеринар в университета, той нямаше да тръгне по този път. Това заяви братът на Владимир Пелов Стефан пред Нова тв.

Той призна, че се притеснява много за сина на Владимир и от евентуална вендета.

“Ромите в махалата се плашеха от брат ми. Обвиняваха го за всички убийства в махалата. Тези им съмнения се подклаждаха от Марио Панчев”, призна Стефан и добави, че знае от брат си, че преди двамата са били приятели, но по-късно отношенията им са се развалили заради лъжесвидетелстване от страна на Панчев.

Според Стефан, ако брат му е бил в затвора, е нямало да се стигне до фаталната развръзка. “Ако брат ми беше в затвора, нямаше да бъде убит, нито да убие друг човек. Ако Марио Панчев беше задържан и вкаран в затвора за притежание на огнестрелно оръжие, той щеше да е жив”, убеден е той.

Сам признава, че е видял брат си последно преди 2 години. После му е било болно да го посещава в затвора и да го гледа още зад решетките. Стефан призна, че е викнат да разпознае тялото на брат си. “Това не беше Владимир, който помнех. Имаше огромна брада”, спомни си той.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via