Синът на Стойчо Младенов отговори на обвинението, че е отвлякъл детето си

Няколко дни, след като бившата половинка на сина на футболния треньор Стойчо Младенов – Александър, го обвини в интервю за Нова телевизия в отвличане на собственото им дете, мъжът отговори на твърденията й.

Майката Александра обясни, че един ден бившият й приятел взел дъщеря им от училище и не я върнал.

В писмо, изпратено до Нова телевизия, Александър обяснява защо е отвел момиченцето от Варна в София.

Ето и пълния текст на писмото, без редакторска намеса:

“Нямам никакво намерение да отнемам детето от майката. Аз съм здравомислещ човек и съм наясно с нуждите на дъщеря си, а именно, че тя се нуждае от майка си толкова колкото и от баща си. Всекидневния шантаж и изнудване на Александра ме принудиха да отида във Варна и да взема дъщеря си обратно в София, където тя е живяла до момента, отглеждана главно от мен с помощта на майка ми.

Шокът за детето беше неописуем от рязката промяна на средата. Майка и я заведе да живее с друг мъж и неговото дете във Варна, като забрани всякакви контакти с мен и моето семейство. Скриваше телефона и и часовника телефон, за да не може да се чува с мен. Изнудваше ме да подпиша споразумение, чрез което тя да си осигури една солидна издръжка на месец, а аз да загубя всякакъв контакт с детето ми.

Заплашваше ме, че ако не подпиша неизгодното за мен споразумение, няма да видя повече Дария. Но аз реших да не се сбогувам с дъщеря си толкова рано и да се боря за нея, и понеже вярвам в българския съд и в справедливостта, съм завел дело за родителски права.

Изнудванията на Александра започнаха още при нашата раздяла преди три години с поръчкова статия в жълт вестник, в който беше подробно описана измислена история за побой и счупване на нос, последва постоянно, всекидневен шантаж за пари, като детето беше като разменна монета и като единственото средство чрез което тя можеше да ме манипулира.

За сърцераздирателните истории относно побой и агресия от моя страна, ще заведа наказателно дело от частен характер за клевета. Търпях дълго в името на детето си, но уронването на престижа ми публично с безочливи лъжи е меко казано неприемливо за мен. Винаги съм поставял дъщеря си на първо място и съм искал тя да не става свидетел на нашите проблеми, а след раздялата ни на неразбирателството ни и споровете относно родителските права.

Държа да отбележа, че аз настоявах Aлександра да се образова, като освен моралната подкрепа съм платил обучението и в частен университет в София. Винаги съм се отнасял с уважение към нея до неделя сутринта, когато видях в предаването Ви изречени грозни клевети за мен и семейството ми. Намесването на баща ми в случая на обикновен спор за родителски права на двама възрастни, пълнолетни човека е с цел медиите да и обърнат внимание.

В разказа на Александра се говори за даване на апартамент от страна на баща ми и договорки с него, искам да изясня този въпрос като кажа истината – тя живя след раздялата ни в мой, личен апартамент, като освен подсигуреното жилище, всички режийни разноски и разходи на детето бяха покривани от мен. Никога не е имало психически тормоз на база на това, че тя ползваше мой имот. Като пример ще посоча дори мое предложение отпреди три месеца, точно преди тя окончателно да реши, че ще заминава във Варна с детето. Аз и предложих да дойде приятелят и, заради когото се мести във Варна и да заживеят заедно в моето жилище, като освен това аз ще му помогна да намери работа в София.

Единствената ми цел е била не да подтискам някого, а да помогна на тях, за да остане детето ми в София, да продължи да води животът, който е имала до сега, за да учи в най-хубавото частно училище, да спортува в най-хубавите школи и изобщо да подсигуря на детето си всичко най-добро според моите възможности.

Трябва да разберете, че Александра е човек от типа на паразитите, човек който живее на чуждия гръб откакто се помни. Преди връзката си с мен, тя има дете от друг мъж, когото шантажираше и изнудваше по същият начин. Живееше в негов апартамент във Варна, докато не хвана нова риба в мрежата си и не се прехвърли при нея на хранилка.

Когато нашата връзка започна нейното първо дете беше на две годинки, но тя не се посвени да го зареже при бащата в друг град. То нямаше нужда от нея ли? Защото все подчертава колко Дария имала нужда от нея… а малкото и момченце? То нямаше нужда от майка ли? Ще ви отговоря.. имало е нужда и то огромна, но както тя ме нарече, проекцията за добро бъдеще, не можеше да се изпусне”.

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via