Шокиращи резултати от новия метод за овладяване на чужди езици

Който и да е чужд език за по-малко от 30 дни! Науката доказва, че това е възможно

Феноменалният полиглот, проф. Анджей Гавронски, който владее най-малко 60 чужди езика, както и езиковедът-полиглот Джузепе Гаспардо Мезофанти, знаещ 38 езика, са само гениални примери, въз основа на които е създадена съвременната 30-дневна формула за изучаване на чужди езици. Тя позволява за учудващо кратки срокове да овладееш лексика, равняваща се на едногодишен езиков курс на обучение!

В историята за проф.Анджей Гавронски се споменава, че разбирал не 60, а 100, та дори 140 чужди езика.

Вече 597,158 европейци се отказаха от безрезултатните и сложни методи за изучаване на чужди езици и благодарение на Формулата на Феноменалните полиглоти се присъединиха към проф.Гавронски и Мезофанти. Собствениците на езикови школи и училища са ужасени от появата на този метод. Страхуват се, че сега всеки може да узнае тайната на най-успешния метод за изучаване на чужди езици.

Ти също, независимо от възрастта, образованието и опита, който имаш с изучаването на чужди езици, само след 4 седмици можеш да предизвикаш учудването и възхищението на роднините, приятелите и колегите си. Дори всички да мислят, че нямаш талант за чужди езици, вече никой няма да ти повярва, че изучаваш езика само от 30 дни.

А това ще е едва началото на твоите успехи!

Защо ученето с Fast Phrases е толкова бързо?

Защото увеличава продуктивната работа на мозъка до 5 пъти. Не мисли, че за теб вече е късно да започнеш да говориш чужд език. Моментът винаги е подходящ! Можеш да се убедиш в това само след 30 дни. Ето какви промени ще настъпят в досегашния ти живот:

  • ще започнеш без притеснение, свободно, да разговаряш на чужд език само след 30-дневно обучение,
  • четенето на информации в чуждестранните сайтове вече няма да е проблем за теб,
  • ще предизвикаш възхищение сред най-близките хора и ще получиш признание в работата си,
  • от сега нататък ученето за теб ще е многократно по-бързо.

В какво се състои тайната на експресното езиково обучение по Формулата на Феноменалните Полиглоти?

Всички стандартни методи за изучаване на езици активират незначителна част от възможностите ти за запаметяване и създаване на асоциации. Като правило, не подпомагат ефективно когнитивните процеси, тъй като ангажират за работа само малка част от мозъчните структури. Формулата на Феноменалните Полиглоти, включена в интерактивната система от картончета Fast Phrases преобръща начина на работа на системата. Използва 100% от уменията, които вече имаш, но които дремят непробудно във твоето подсъзнание.

Въз основа на изследванията на Институт ЕОC можем да кажем, че причината за необикновените умения на проф. Гавронски и Джузепе Г. Мезофанти се дължи на принципа на пълна синхронизация на мозъка (на англ.Whole Brain Synchronization). Методът се състои в едновременното задвижване на дясното и ляво мозъчно полукълбо. При запаметяване на нови думи по автоматичната, 30-дневна Формула на Феноменалните Полиглоти за изучаване на чужд език Fast Phrases едновременно се задвижват дясната и лява половина на мозъка. Целият мозък работи 5 пъти по-ефикасно от обикновено. Това води до увеличаване на когнитивните възможности, повишаване на умението за запаметяване на нови думи и асоциирането им с български съответствия. Благодарение на това новите асоциации са по-силни и по-дълбоко остават в паметта, а твоят мозък спонтанно, почти автоматично, запаметява новите думи.

Какво казват Потребителите за Fast Phrases, програма базирана на Формулата на Феноменалните Полиглоти:

“Търсейки работа, след като загубих старото си работно място, можех да си подбирам офертите, защото впечатлих потенциалните работодатели с отличен норвежки. Никой от тях не очакваше това от 47-годишен мъж! А всичко стана благодарение на Формулата на Феноменалните Полиглоти, включена във Fast Phrases” – Иван Т.

За кого е предназначен този метод?

За всички. Започваш от нулата? Само след около 2 седмици вътрешната блокада да говориш на конкретния чужд език пада, а ти ставаш по-уверен в себе си и свободно започваш да си служиш с новите изрази. Знаеш основите на езика? Ще подобриш произношението си, а след като използваш 2 дни Fast Phrases ще владееш над 270 нови израза. Без значение от нивото, от кoето стартираш, след 9 дни ще забележиш видима разлика в речниковия си запас. Той ще бъде много по-богат отпреди. След месец ще знаеш английски, немски или какъвто и да е друг език така добре, сякаш си завършил продължителен езиков курс. Ако това не се случи, можеш да се възползваш от специалната гаранция за удовлетвореност. Без сложни обяснения ще си върнеш парите за интерактивната система с картончета

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via