Семейството на Мая Манолова е в траур

Семейството на Мая Манолова е в траур, съобщи „Ретро“. Преди дни е починал бащата на нейният първи съпруг Милен, от когото е дъщеря ѝ Ралица.

Новината съкрушила не само Мая, която въпреки че отдавна е разведена с бащата на детето си, поддържала топли отношения с него и семейството му, но и нейната дъщеря.

Ралица била изключително близка с дядо си, изобщо с всички роднини на своя баща, и трудно преживявала загубата, въпреки че цялото семейство на Петко до известна степен били подготвени, давали си взаимно кураж и се опитвали да се държат стоически. Макар Мая да не се виждала с тях често, ги подкрепила в трудния момент и изказала лично съболезнования на бившия си мъж, чиято фамилия все още носи.

Милен и Мая се разведоха официално още преди почти 8 години, но с времето раните, които съпругата му оставила, позараснали и двамата изгладили отношенията си. Митничарят обаче предпочел след провала на брака им да остане ерген и се посветил само на работата. В системата на митниците бил от 1990 г. и преди да стане началник на граничния пункт „Гюешево“, който оглавява и до момента, два пъти не успял да премине изпита, който се полагал за длъжността. Веднага в Града на черешите тръгнал слух, че бил назначен с помощта на бившата си жена, но той успял категорично да разсее съмненията с управленческите си качества.

Манолова не избягва личния контакт с екссъпруга си и неговите роднини, а тъкмо обратното. Почти всеки уикенд, когато не е ангажирана с делата си на омбудсман, тя пътува до Кюстендил, за да се вижда с близките си, но най-вече с внука си Максим. Дъщеря ѝ Ралица и нейният мъж Мартин избраха да отглеждат детето си на спокойствие в провинцията, като за помощ младата майка разчитала основно на баща си Милен. В Кюстендил се говори, че именно той подсигурил на нея и съпруга ѝ прекрасно жилище, в което да се чувстват комфортно.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via