fbpx

Семейство лесбийки откри нещо шокиращо за донора на сперма, „направил“ петте им деца

Семейство лесбийки от Брисбейн, които имат пет деца от донор на сперма, останали шокирани, когато разбрали, че детето на съседите имат същия баща. 40-годишната Шанън Аштън и 39-годишната Лиса Куин използвали материала от един и същи баща – синеок австралийски сърфист, известен като „Джон Доу“, за създаването на петте си деца, съобщава „Дейли Мейл“.

Двете са родители на три момчета – на 15, 8 и 4 години и две момичета – на 13 и 1 годинка.

Аштън разказва за шокиращия момент, когато осъзнала, че момиченце в родителската ясла на децата ѝ има същия биологичен баща като тях.

Детенцето също било отглеждано от лесбийки. Говорейки си с една от тях, Аштън установила, че бащата също е сърфист. След това двете установили, че описанието на донорите им на сперма се покривало напълно.

Това означавало, че шестте деца били биологично свързани. Аштън много се развълнувала от този факт и смятала, че би било хубаво децата да се опознаят.

Другата майка, обаче, не понесла добре новината. Тя отписала момиченцето си от яслата и прекъснала всякаква връзка със семейството.

По-късно Аштън разбрала, че нейният донор на сперма е станал баща на общо 48 деца, а нейното момиченце на година и 10 месеца било последното.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x