fbpx

Сексуален маниак броди из Пазарджик и заплашва жени

Млад мъж от Пазарджик, нападнал жена, е бил арестуван от криминалните ченгета в РУ-Пазарджик.

Грозната сцена на опита за сексуално насилие се разиграла в сряда вечерта около 20:00 часа в района на бул. „Христо Ботев“. 36-годишна жена се прибирала към къщи, когато към нея се приближил непознат.

Той започнал да й отправя неприлични предложения за плътски удоволствия. Втрещена, тя продължила по пътя си, но тогава извергът извадил нож и я заплашил. Казал й, че ще я прободе в сърцето, ако му откаже. Жертвата започнала да вика за помощ и нападателят избягал.

След получаване на сигнал за случилото се са предприети скорострелни действия от страна на служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Не след дълго бил задържан 29-годишният Янко Рангелов от областния град.

Преди няколко месеца мъжът също е бил задържан за извършвани непристойни действия спрямо жени на територията на Пазарджик. Срещу него се води полицейско производство. Янко явно е сексуален маниак, преди месеци обикалял, яхнал колело. Когато видел хубава жена, или я пляскал по задните части, или я пипал по гърдите, или я щипвал по бузите.

Рангелов, който е циганин, вече се е сдобил с две дела за сексуално посегателство и ще бъде съден по бързото производство. Ще му бъде направена експертиза дали е вменяем.

Източник: blitz.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x