fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 21 – 27 май 2018

През тази седмица са напълно възможни периоди на застой, дори блокиране в любовния живот, заради позициите на Венера и Сатурн.

Може да ви бъде трудно да взимате решения, свързани с романтичните отношения, но за щастие Юпитер и Нептун ще ви напомнят да запазите вярата. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица може да се окаже от онези, в които имате толкова много задължения и отговорности свързани с работата, че ще пренебрегнете редица удоволствия, включително и в любовния си живот. Важно е да не приемате половинката си за даденост. Не забравяйте да кажете на него или нея колко много значи подкрепата им за вас, която ви оказват в този момент.

Телец

Ако се намирате във връзка, то тази седмица може да се сбъдне една ваша мечта. В случай че тя е да задълбочите тези взаимоотношения, имате реална възможност за това. Ще ви помогнат Юпитер и Нептун, които ще предизвикат положителни вибрации върху вашия сектор на партньорствата.

Вярата, която имате един в друг и вашето бъдеще, сега е невероятно голяма. Прегърнете любовта!

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се радват на подкрепата на любимия човек по отношения на работата си. Той или тя ще ви напомни да имате повече вяра в себе си. Ако сте необвързани може да изпитате малко разочарование по отношение на социалните контакти. Изглежда, че никой не вижда вашата стойност като личност или вие смятате, че няма някой, който да отговаря на вашите стандарти. Не унивайте.

Рак

От средата на декември 2017 година, Сатурн се движеше във вашия партньорски сектор и може би сте забелязали някакво напрежение във връзката ви. В най-лошия случай усещанията ви може да са били за тежест, вместо за любов, която ви носи радост. В събота Венера ще се противопостави на Сатурн, затова е важно да решите върху какво във вашите взаимоотношения трябва да работите.

Лъв

Що се отнася до любовта, Лъвовете ще усетят положителните вибрации на планетите. Но не бива егото ви да ви заслепява, защото това може да отблъсне потенциални нови партньори или да обиди по някакъв начин настоящата ви половинка.

Дева

Девите, които се намират във връзка е добре тези дни да не се събират с приятели в присъствието на своята половинка. Възможно е конфликт между ваш приятел или любимия човек да наруши хармонията ви. Друга възможност е приятел да ви сподели, че изпитвате силни емоции към някого, който не заслужава любовта ви.

Везни

За някои представители на зодия Везни, любовният климат няма да бъде особено спокоен. Възможни са разногласия, които ще ви накарат дълбоко да се замислите за вашите взаимоотношения. Възможно е някой да развълнува по някакъв начин сърцето ви и това също да ви постави в ситуация на колебания. Ако сте необвързани, наблегнете на социалните контакти, нови познанства дебнат отвсякъде.

Скорпион

Комуникацията с половинката може да не върви особено гладко. Възможно е да се почувствате силно критикувани от любимия човек и това да ви нарани. В резултат може да искате да се отдалечите за няколко дни от него/нея. Мълчаливото отношение само ще влоши връзката ви. Нищо не може да се реши, ако и двамата си мълчите.

Стрелец

Стрелците може да почувстват разочарование, особено ако се налага финансово да разчитат на половинката си. Възможни са големи разходи, за които вашата заплата да не бъде достатъчна. Несигурността, която усещате за половинката ви ще е по-скоро израз на подкрепа и любов. Може би е добре понякога да оставите и другите да се грижат за вас.

Козирог

Понякога животът може да изглежда несправедлив, сякаш това е твърде голяма тежест, която трябва да понесете, Козирози. Обикновено вие искате да поемате повече отговорности във връзката, но тази седмица ще осъзнаете, че силите ви не са неизчерпаеми. Добрата новина е, че партньорът ви е готов да ви помага. Не забравяйте, че той е през цялото време до вас.

Водолей

Ако се чувствате така, сякаш влагате много усилия във взаимоотношенията си, но не получавате в замяна достатъчно, ще осъзнаете, че не може да продължавате да пренебрегвате ситуацията.

Може би нещата се случват не така, както сте си ги представяли. Добре е да обсъдите това, което ви притеснява с половинката ви.

Риби

На обвързаните риби ще се наложи да обърнат повече внимание на финансите си и да внимават с разходите. Ако сте необвързани, възможно е ваш приятел да ви уреди среща с някого и вие да нямате нищо против. За жалост срещата може да не се осъществи или да останете разочаровани от него/нея. В крайна сметка, след време ще се радвате, че нищо не се е получило.

Източник: az-jenata.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x