Седмичен хороскоп за 08.05 – 14.05.2017

Овен

Динамична седмица, която обаче ще донесе добри резултати. Най-много усилия и енергия ще са нужни за установяване на контакти и уреждане на документи.

Телец

Активна седмица. Ще влагате най-много енергия за подобряване на финансовото положение. Добре е да помислите за нов начин на хранене и движение.

Близнаци

Ще усетите прилив на енергия, което може да доведе до физическо пренатоварване. Използвайте момента за начало на нови дейности. Бъдете инициативни.

Рак

Седмицата започна предизвикателно, но още в сряда ще видите, че усилията ви дават резултати. не изпадайте в униние, вярвайте в себе си и действайте.

Лъв

Благоприятна седмица да стабилизирате социалното си положение. Доста нови възможности се отварят пред вас. Не чакайте прекалено, но изберете внимателно.

Дева

Поемете управлението на живота в своите ръце. От работа не можете да се оплачете. Това ще даде отражение и на доходите ви. Намирайте време и за отдих.

Везни

Амбициозно начало на седмицата. Не позволявайте дребни недоразумения да ви отклоняват петия път. Събота носи добри нови и важни запознанства.

Скорпион

Безпокойството и напрежението са вътрешни реакции на събития които не искате да промените. Затова бъдете търпеливи със себе си, дайте си време.

Стрелец

Не се подценявайте, но и не се изхвърляйте прекалено. Опитайте да гледате реалистично на нещата и в никакъв случай не избързайте с преценките си.

Козирог

Трудностите обикновено носят подаръци, така че гледайте оптимистично на нещата които ви спъват и забавят. Основните усилия насочете в работата.

Водолей

Седмица с големи възможности. На път сте да реализирате мечтите си. Не се страхувайте да сте на центъра на събитията и да споделяте визията си.

Риби

Ще Чувствате повишена енергия и жизненост. Най-важното е, че ще имате и конкретни идеи как да балансирате личните и служебните ангажименти.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via