fbpx

Създадоха USB флашка от мозък на херинга

667

Японец създаде USB флашка от мозъка на херинга.

Собственикът на USB все още не е публикувал своето име и истинска самоличност , само знаейки, че той притежава псевдонима @ ni28_xp в Twitter и е публикувал най-новите снимки в неговата сметка.

Известно е, че този млад мъж в момента изучава специализирани химикали.

 

Според собственика, това е напълно ръчно изработено USB устройство, все още има компоненти на технологията, но ще бъде свързано с малка риба. Разбира се, тази риба е „изкривена“ от дълго време, но биологичната структура на мозъка – по някакъв начин – е напълно съчетана с функцията на машината и може да съхранява 32 GB памет. ,

Трябва също да даде комплимент на този човек, когато избира животни, за да експериментира с аншоа, продава се много на пазара в големи количества и е напълно несвързан с много спорни гледни точки за правата на животните.

Включването в компютъра все още има приятна мигаща светлина, въпреки че изглежда малко страшно …

Този продукт ще бъде представен, представен и продаден от ni28_xp в HandMade In Japan Fes 2019, както е планирано да се проведе на 12 януари в Токио.

Очакваната цена за USB устройство е 7800 йени, което се равнява на повече от 1,6 милиона дона. Звучи малко сурово за USB устройство само с 32 GB, но по отношение на неговата прохлада и оригиналност е безплатно. В частност, ако сте последвали ni28_xp в Twitter и сте доказали, че сте го направили, ще получите 20% отстъпка веднага.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори