Сънищата, които не трябва да игнорирате

7 най-чести сънища и тяхното тълкувание.

Карл Юнг е казал „Сънищата… неизменно се стремят да изразят нещо, което егото не знае и не разбира.“

Знаете ли, че ако сънувате пожар, огън, то това често показва вашето желание за трансформация, но може и да е предупреждение за рискови ситуации, пише Az-jenata.bg.

Някои хора сънуват сексуални сънища, изневяра, които често символизират потискани желания, нужда от изразяване, страх от загуба на близък човек, недоволство във връзката, как се чувствате във вашето тяло.

Пари

Сънищата за пари, обикновено ни карат да се усмихнем на сутринта. Този сън символизира късмет, но и как възприемаме себе си. Ако в съня си печелите от лотария, то това символизира промяна в живота. В случай, че давате пари, може би в реалния живот се страхувате от някакви загуби.

Сънищата за пари се отнасят до сърцевината на нашите емоции към изобилието и просперитета. Ако скоро сте сънували пари се запитайте: Имате ли дългове? Какво ще направите, ако спечелите от лотарията? Парите символизират потока на живота.

Бременност

Сънищата за бременност символизират голям растеж и развитие, които могат да се касаят за бъдещи проекти и желания, да ви хрумнат нови идеи. Ако сънувате бременност, задайте си следните въпроси: Какво се опитвате да създадете? Каква трансформация срещате в живота? Дали не сте заченали и все още не сте разбрали? Бременна ли сте с възможности?

Водопади

Когато сънуваме вода, тя обикновено предава емоционалното състояние на ума. Водата символизира прочистването и чистотата. Ако сънувате водопади това е чудесно знамение. Ново начало, тъй като старото се измива. Ако скоро сте сънували водопад, задайте си следните въпроси: Водопадът е малък или голям? Водопадът е в тъмна джунгла или красив плаж?

Сън, в който летите

Сънищата, в които човек сънува, че лети, често показват необходимостта от постигане на някакви цели, следване на амбиция. Къде отивате? Имате ли проблеми със следването на посоките в живота? Летящите сънища са склонни да ни зареждат, когато се събудим. Имаме чувство на свобода и способност да постигнем всичко по пътя си.

Зъби

Сънищата за зъби са едни от най-честите. Ваденето на зъб се тълкува като нещо, което трябва да излезе, а развалените зъби символизират задържането на страх и безпокойство. Сънищата за паднали зъби обикновено подсказват за ситуации, в които сме попаднали и обикновено предизвикващи стрес, като нова работа, страх от загуба, липса на власт в отношенията или лъжи, които се държат скрити.

Къща / дом

Сънищата за дом символизират вътрешния ви свят и различните аспекти на личността. В зависимост от вида на къщата или различните помещения, тълкуването може да се задълбочи. Къщите са за сигурност и комфорт. Таванът символизира скритите спомени, а подземието може да означава интуиция. Ако скоро сте сънували къща, запитайте се: Как се грижите за тялото си? Как ви възприема светът?

Смърт

Сънуването на смърт или умиране обикновено символизира края на нещо (работа, връзка, ново начало след края), големи промени в емоционален план. Тези сънища могат да бъдат и напътствия от близък покойник.

Следвайте ни в социалните медии