Съкровената мечта на Краси Радков се сбъдва ще става татко

2 379

„Толкова години Краси е с наднормено тегло и нищо не можеше да го мотивира да се втали. Едва когато лекар му препоръча да свали поне 10-15 кг., за да влезе във форма и да стане родител, той започна диета. Дори си купи карта за фитнес и всеки ден се поти над уредите”, разкриха приятели на звездата от „Шоуто на Слави”.

По съвет на медиците Краси трябвало да забрави поне временно за всички свои вредни навици. Той се отказал от всичко пържено, мазно, кафе, алкохол и цигари, а захарните изделия му били разрешени само на празник.

И резултатът е налице Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева са в очакване на първото си дете.

Актьорът и половинката му са женени повече от 16 години, в които многократно са правили опити да имат свой наследник, но безуспешно. Двамата се запознали случайно в хотел в Смолян, където той бил на турне с трупата на Сатиричния театър, а тя чакала на рецепцията с родителите си.

„Видях я, поканих я на представление и тя дойде. Не знам дали беше любов от пръв поглед или от втори, но си беше любов“, връща лентата комикът. Оттогава са неразделни въпреки слухове, че са били многократно пред развод.

Съкровената мечта на Краси Радков се сбъдва ще става татко

Доскоро актрисата бе толкова слаба, че се говореше, че е заболяла от анорексия вследствие на изтощителните диети, на които се подлагала системно, но вече изглежда по-жизнена и видимо наддала килограми.

За 44-годишната съпруга на Радков това ще бъде първо раждане и тя била изключително уплашена, предвид факта, че е очаквала този момент толкова дълго.

Може да харесате и