fbpx

Росен Петров отново легна под ножа

Бившият депутат и телевизионен водещ Росен Петров води предаването си „Операция: История” по „България он еър” с видимо подобрена външност, пише „Уикенд“.

Носът на някогашния първи приятел на Слави Трифонов се нуждае от още корекции, за да възвърне предишния си вид, но поне вече не плаши зрителите. Припомняме, че Росен се е подложил на операция в световноизвестната клиника на д-р Алфан в Париж, която е сред водещите в реконструктивната хирургия. Интервенциите в свръхмодерната болница не са по джоба на обикновените хора. За присаждането на нов хрущял Петров се е изръсил с около 30 000 евро, твърдят от изданието.

Преди 5 години, докато водеше „Нека говорят” по bTV, Росен пострада при пиянска свада. Макар че самият той тренира бокс, изненадващото кроше в обонятелния му орган се оказало почти фатално. След удара носът на Петров се счупил и една костица попаднала в носоглътката му. Тя причинила ужасяващи гнойни инфекции и болки. Забавения говор и фъфлене не можеха да се скрият от зрителите, а зложелатели на Росен побързаха за разпространят мълвата, че води предаването на две ракии.

Истината обаче се оказа различна. След сбиването Петров получил усложнения от счупения нос и се наложило дълго време да пие силни медикаменти. Обезболяващите забавяли реакциите му и правели говора му напълно неразбираем. Предписаните от докторите лекарства довели до задържане на течности и алергични реакции, от които журналистът-политик изглеждал подпухнал. Заради рейтинга на „Нека говорят” той не искал да отстъпи стола си на друг дори и само за едно предаване. В продължение на години носът му изглеждаше доста по-къс, сплескан и сякаш счупен на две.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x