Ритуал за успех със златна свещ

В стремежа си да спечелим богатство и успех, понякога можем да станем доста суеверни и да потърсим помощ за решаването на даден проблем по езотеричен или окултен път.

Пред всичко обаче, трябва да знаем,че без собствени усилия и търпение, резултатът няма да ни зарадва. Ако все пак сте любители на красивите свещи, задушевната обстановка и мистичното усещане, опитайте този ритуал за успех със златна свещ.

Единственото, което ви е нужно е усамотено място, чисто съзнание, златна свещ и обикновена игла.

Запалете свещта и няколко минути напълно спокойни гледайте нейния пламък като си представяте,че всички пречки по пътя на успеха изчезват и вие сте щастливи и уверени,че ще получите мечтаното.

Добре е да се настроите на тази вълна и да задържите чувството колко се може по дълго, не просто да имитирате, че сте щастливи. След това напишете името си вертикално върху свещта с помощта на иглата и кажете желанието си от сърце, на глас.

Останете съсредоточени в пламъка поне още 10, 15 минути.

Повтаряйте ритуала в продължение на седмица и се уверете,че фазата на Луната е нарастваща, за да не се  получи обратен ефект.

След изтичането на тази седмица се оглеждайте за нови знаци, шансове и възможности, които ще се изпречат на пътя ви. Не бездействайте и не ги игнорирайте.

Добре е да сте наясно,че не бива да си пожелавате прекалено нереални или нелепи неща, защото ритуала не е магическа пръчица, а просто средство за положителна настройка чрез вашата енергия и вяра. Също така не забравяйте,че не трябва да искате успех, който може да донесе някакво нещастие или загуба на друг човек.

След получаването на желаното, дарете малка сума пари, дрехи, стари вещи или оставете глинено гърне пълно с монети и банкноти на кръстопът.

 

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via