fbpx

Ревнива жена сготви приятеля си, след което го сервирала с ориз на работници

Мароканка, която живее в Обединените Арабски Емирства е арестувана по подозрение, че е убила, разчленила и сготвила приятелят си, след което го сервирала с ориз на пакистански работници.

По данни на следствието ревнивата жена решила да извърши престъплението, след като узнала, че мъжът, с когото живеела на семейни начала от 7 години, възнамерявал да се ожени за друга.

След убийството мароканката разчленила тялото и приготвила макбус, традиционно ястие с месо и ориз. Тя го сервирала на пакистански работници.

По традиция макбусът използва микс от меса на различни животни, които се пекат в дълбока яма или на плоски камъни, подгрети върху въглища.

След множество полицейски разпити,тя признава като го нарича момент на „лудост“. Признава също, че е потърсила помощта на приятел, за да й помогне да изчисти апартамента си след убийството.

Разкриването на жестокото престъпление става едва когато братът на жертвата го е търсил в дома им в град Ал Айн. Там той намерил човешки зъб в миксерът.

Човекът продължил да съобщава за безследното изчезване на брат си в полицията, които извършили ДНК тест на зъба и потвърди, че принадлежи на жертвата.

Според полицията жената първо казала на брата, че е изгорила жертвата от дома си.

Обвиняемата е изпратена в психиетрична болница за проверка на психичното здраве.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x