Развилняли се гости на сватба опипват булката пред младоженеца (видео)

Въпреки че китайците са често доста консервативни, оказва се, че те могат да бъдат и доста разкрепостени в традиционните им сватбени игри, пише “Дейли Мейл”. Шокиращи кадри показват как сватбената церемония на една щастлива двойка завършва по небивал начин като група от твърде буйни гости започват да разсъбличат булката пред младоженеца.

По време на особената случка брачната двойка е легнала в леглото само по бельо като част от сватбена игра. Изданието пояснява, че при някои от тези игри например гостите на събитието се приканват да търсят скрит фъстък в леглото, което олицетворява според традициите желанието за бъдещо раждане. Но както виждаме от кадрите, в този конкретен случай нещата ескалират и приемат съвсем различен развой.

Младоженците са се настанили в леглото като са се покрили с “късметлийско” червено одеяло. Булката също е облечена в червено бельо като гостите се опитват всячески да го свалят и през цялото време я опипват. От видеото става съвсем ясно, младоженецът не приема спокойно случващото се и се чувства доста зле.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via