fbpx

Разшифроваха страшно пророчество на Ванга

Учените успяха да разшифроват едно от нейните пророчествата.

Баба Ванга приживе многократно е споменавала за мястото на нашата планета в йерархията на Космоса. 

Ванга твърдяла, че заради сблъсъка на Земята и планетата Х ще се случат страшни беди за хората. Това ще стане през 2023 г, информира Дарик.

Според чилийски уфолози Нибиру вече може да се види, макар и със специални телескопи. Всъщност първите снимки на планетата са на НАСА от 2009 г.

Нибиру е хипотетична планета, която обикаля около Слънцето по голяма, разтеглена орбита. На всеки 3 6000 години, а според някои автори на 12 хил. години, преминава през центъра на Слънчевата ни система.

Много изследователи твърдят, че планетата е известна на древните народи, като шумерите и маите, и е описана в техните митологии. Самата планета пък е открита през 60-е години на миналия век, като още тогава е установено, че тя се движи към Слънчевата система.

Според учените през този век Нибиру отново ще премине през Слънчевата ни система, но този път фатално близко до Земята.

Има и други версии, че Нибиру е Марс, който е бил известен и описан от древните хора. Други пък твърдят, че става дума за Юпитер. Но в най-древните източници – глинените таблици, описанието на Нибиру и позицията, когато се приближава към Слънцето подсказват, че не става дума за Марс и Юпитер.

Има ли научни факти за съществуването на нова планета в Слънчевата система, коя е планетата Нибиру и възможно ли е тя да е описаната 12-та планета в текстовете на древните шумери? Отговорите тепърва предстоят.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x