Райна заживя с ММА боецът Валери Тюлеков

Фолк звездата Райна и гаджето ѝ – ММА боецът Валери Тюлеков, предприеха важна стъпка в живота си. В светските среди усилено се шушука, че двамата са заживели заедно в родния си град Сандански.

Близки до Райна твърдят, че тя е много щастлива и се е отдала на домакински задължения, като не пропуска да глези любимия си с различни гозби за вечеря. Двамата вече обсъждат и да имат дете, споделят хора от обкръжението им. Пилето на фолка е на крилете на любовта и усеща, че сега ѝ е времето за наследник, тъй като е на 37 години.

Райна и половинката ѝ са заедно от миналата година. Любовта им пламва от пръв поглед. След няколко срещи Райна решава да запознае избраника си с родителите си. Валери допада на семейството на певицата още при първата им среща. Двойката са страстни почитатели на пътуванията.

Всеки месец те отскачат до някое романтично място. Райна и Валери посрещнаха Нова година в Испания. Те решиха да се отдадат на истински любовен романс в Барселона и прекараха последните часове от старата година сами, не в шумни компании.

Следвайте ни в социалните медии