Просто не мога да повярвам!

“Правителството днес назначи за областен управител на Смолян ДЕВЕРА на Дарина Сарелска – шефката на “Новини и актуални предавания” в Нова телевизия, заради чиято цензура напуснах, и която забрани на екипът ни да разследва кметове и обществени поръчки след като ГЕРБ спечелиха масово кметските места в страната.

На пресконференцията със Слави Трифонов ясно показах “далаверите” на същия този ДЕВЕР – Недялко Славов. И скандалната обществена поръчка, получил в община Златоград. Как регистрира фирма и месец по-късно с тази фирма вече е подписал договор (за спечелена в този 1 месец обществена поръчка) за 57 хиляди лева. Поръчката, договора и 57-те хил.лв получава от кума си – кмета на Златоград. А самата поръчка е повече от комична, в стил “да дадем едни пари” . Задание:

1.”Проучване и анализ на демографските и социално-икономическите характеристики и тенденции в общината.

2. Обществено консултиране на политики.” Поръчката “случайно” е проведена по процедура “публична покана”, а по тази процедура загубилите фирми нямат право на обжалване. И също случайно жената на кмета е счетоводител на фирмата на ДЕВЕРА. Името и подписа й са в данъчните декларации на фирмата в графа “счетоводител”.

Просто не мога да повярвам. Властта видя тази афера – показахме я преди броени дни.. И днес Недялко Славов от депутат от ГЕРБ, какъвто е 3 пъти, стана областен управител.Такъв беше последно и преди изборите. За незапознатите – ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ СА СЪС СТАТУТ НА МИНИСТРИ. Което означава, че депутат, когото уличихме ясно в “афери” с цел лично облагодетелстване и конфликт на интереси, явно “за заслуги” седмица по-късно беше ПОВИШЕН дефакто в ранг министър… Все пак СНАХА МУ КОМАНДВА В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ – какви да са новините, какви разследвания да се правят и съответно, какви да не се правят…

Няма такава наглост! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!”

Автор: Васил Иванов, Фейсбук

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via