Пророчествата на баба Ванга за 2019-та година

Ванга е една от най-необикновените личности на 20 век. Името на българската пророчица се нарежда до тези на Нострадамус, Распутин, Едгар Кейси, Мама Шиптън, Василий Немчин — ясновидци, предсказали много точно събития от нашата история, много преди те да се случат.

Твърди се, че благодарение на дарбата си, Ванга е предрекла не само безброй лични съдби, но и ключови моменти от историята, с огромно значение за целия свят.

“Петричката врачка” разпалва въображението на безброй хора. Нейните предсказания са проследявани и анализирани многократно във филми, книги и статии в опит да се свържат с действителни събития, с важни случки и моменти от днес.

Макар тя никога да не е говорила конкретно за 2019 година, в някои нейни слова се споменават периоди като края на второто десетилетие от следващия век. Думите ѝ често биват интерпретирани в зависимост от случая, тъй като в тях няма конкретика, те са общи и невинаги достатъчно ясни. Именно заради това голяма част от намеците, които съдържат пророческите ѝ слова, биват тълкувани по всевъзможни начини — според ситуацията или според тълкувателя.

В своя скорошна публикация сайтът Еsoreiter събира някои от най-ярките мисли и думи на Ванга, отнасящи се по един или друг начин към нашето време:

Вижте пророчествата на Ванга за 2019 г.:

Действията на огромна страна ще донесат световен мир
Има само три варианта: САЩ, Русия или Китай. Пророчицата не посочва конкретно никого и това дава свободата на всяка нация да тълкува думите ѝ в своя полза. Но как иначе? Много хора по света смятат, че това ще бъде Русия, тъй като Ванга винаги е наричала страната най-ярка и най-духовна.

Старият ред ще бъде заменен с нов, приемлив за човека и за Бога
Твърди се, че през последните години Ванга е повтаряла много често тези думи. Освен това посочва и че периода, в който ще се случи, е второто десетилетие на нашия век. Експертите смятам, че това е най-оптимистичната прогноза на българската пророчица, но за сега е трудно да се вярва на нея. Може ли всичко да се промени толкова драстично и бързо?

Хората ще се убиват в името на вярата си, уверени в справедливостта на тези убийства
Това пророчество вече се сбъдва. Достатъчно е да се проследи нарастващата конфронтация в Близкия изток, истинската заплаха от страна на терористите, действащи в името на Аллах и т.н. В този случай, дори и миграционната вълна, която плъзна в Европа, както й смъртоносните й последици, съвпадат изцяло с тази прогноза.

Земята ще се разбунтува и мнозина ще загубят живота си
Природните бедствия под формата на вулкани, земетресения, чудовищни урагани, неразбираеми климатични катаклизми вече са започнали да нападат планетата. Изглежда, че в близкото бъдеще тези катаклизми ще зачестят, както Ванга е предупредила.

Често се говори за прогнозите на българската пророчица. Тя е предрекла и победата над рака, старостта, полетите до Слънцето и много други невероятни неща, които може би предстои да се случат. Всяко едно от прозренията ѝ за бъдещето обаче, не се обвързва с конкретен период, ден или дата от календара. Тя неведнъж е подчертавала, че всичко зависи от вярата и любовта на хора.

Светът продължава да търси отговори в думите на пророчицата от Петрич, години след смъртта ѝ, а животът на Ванга доказва, че във времена на криза, смут и колебания „паранормалното” се радва на отлична конюнктура.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via