fbpx

Приятелка с бившия…. Ето как

789

Разделите са тъжни и много трудни или поне почти винаги е така. Възниква и въпроса дали може след раздяла да сте само приятели.

Истината е, че това зависи от самата връзка и от раздялата. Дори и да нямате вече чувства и привързаност един към друг, желанието другият да бъде щастлив винаги остава.

Поради тази причина няма нищо лошо да си приятелка с бившия, но това протича при определени условия. Ето кои са те:

Разделили сте се цивилизовано

При раздялата ви е нямало ругатни и обиди, нямало е и чупене на чинии. Просто сте седнали и сте поговорили. Осъзнали сте, че двамата само се мъчите и е по-добре да се разделите. При така протекла раздяла, няма никаква причина да не сте приятели след време.

Минало е достатъчно време от раздялата ви

Раздялата боли и това е факт. Казват, че времето лекува и това наистина е така. Дайте си време да се възстановите. Можете да осъзнаете, че сте по-добри като приятели, отколкото като двойка.

Щастливи сте от живота си

Когато е минало достатъчно време от раздялата и сте продължили напред, ще осъзнаете, че има и други радости в живота. Може дори да сте намерили нова половинка. Когато сте щастливи, вие можете да бъдете приятели. Можете да споделяте щастливите си мигове или пък да разказвате преживяванията си. Няма нищо по-добро от приятел, който те познава достатъчно добре.

Харесвате се

Когато пренебрегнете нещата, които е имало между вас, то със сигурност ще видите, че ви е приятно да се забавлявате заедно.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...