Предстоят важни дни за Алекс Сърчеджиева

Вдовицата на Иван Ласкин е само едно от имената, които ще видим в новия сериал, който започва тази пролет.

Александра Сърчаджиева, вдовица на актьора Иван Ласкин, който почина в началото на годината, скоро отново ще се появи на малкия екран. Актрисата ще грее от ефира на Нова телевизия, но този път не като водеща на реалити формат, а като героиня в сериал.

Тя и Калин Врачански са само две от звездите, които участват в новия сериал на Нова телевизия „Господин Х и морето”, чието работно заглавие бе „Фалшив герой”.

От тази пролет зрителите ще могат да се потопят в различни заплетени, комични, любовни и житейски ситуации, в центъра, на които се намира героят на Калин Врачански и отношенията му с четири различни жени.

Продукцията разказва с хумор за малките и големите лъжи в живота, за фалша в човешките отношения и щастието от това да свалиш маската, която носиш.

Снимките на поредицата, определяна като криминална комедия, започнаха през лятото във Варна, където се развива голяма част от действието.

Освен доказали се имена в киното, сред които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, зрителите ще видят и млади таланти като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева. Режисьори на сериала са Станислав Тодоров — Роги, Димитър Коцев — Шошо, Димитър Гочев.

Сценаристи на новия сериал са Теодора Маркова, Георги Иванов, Невена Кертова, Иван Ланджев, Владислав Тинчев.

Източник: fakti.bg

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via