fbpx

Правостоящи места в самолетите!?

Италиански производител на седалки за самолети представи своят нов дизайн за седалки, които позволява на пътниците да протягат краката си докато пътуват, колкото искат, без да плащат повече.

Къде е уловката?

Седалките са толкова изправени, че е все едно стоиш прав. По време на тазгодишното изложение за самолетен интериор, което се проведе в Хамбургq въпросните седалки СкайРайдър 2.0 бяха представени . Те ще помогнат на авиокомпаниите да успеят да съберат повече пътници, като намалят разстоянието между редовете.

Това е нова версия на дизайна, който вече беше представен веднъж през 2010, но не успя да премине тестовете. Оригиналните СкайРайдър-и, които не получиха одобрение от американската авиационна федерация, наподобяваха седло. От компанията обясниха, че са избрали този модел, тъй като в Дивия запад каубоите са яздили много дълго време и изобщо не са се чувствали неудобно.

Представените седалки се закачат както за тавана, така и за пода на самолета, и височината им може да се регулира. И докато остава да се види колко точно комфортни ще бъдат новите седалки, то от компанията смятат, че особено за кратки полети ще са много удобни, предаде БГНЕС.

„Дизайнът на седалките позволява да се увеличи броят на пътниците с 20%, като това ще повиши и печалбите на фирмите”, се казва в изявление на компанията. „Още повече СкайРайдър 2.0 са наполовина по-леки от обикновените седалка в икономична класа”, заявяват от компанията.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x