ПОТРЕС! Митака от „София Ден и нощ“ нахлу с джип в хипермаркет! (СНИМКИ)

Митака от „София Ден и нощ“ май няма да се окаже такова добро момче, каквото го изкарват в сериала.

Ако в любимата сапунка на всички Митко има ролята на цветенце, то в реалния живот фитнес маниакът е доста луд. Актьорът e нахлул с джип в един от големите хипермаркети в столичния квартал „Сухата река“, пише ПИК!

За щастие до инциденти с ранени хора не се е стигнало. Магазинът като по чудо се е разминал без всякакви щети, тъй като джипът, с който актьорът Кристиан Кирилов е атакувал търговския обект с бил… пластмасовата играчка, предназначена да отвлича вниманието да малчуганите, докато родителите им пълнят пазарските колички.

В хипермаркета Митака се появил с непознато момиче. Фитнес маниакът наблъскал до горе количката с десетина опаковки яйца, още толкова тарелки с пилешко месо, 5 пакета пълнозърнест ориз, тиква.

“Очевидно е на диета и влиза във форма след празниците, тъй като последните дни в социалните мрежи пуска яко нацепени снимки. По едно време подкара детския джип, който е прикрепен отпред на пазарската количка, охраната тръгна да му прави забележка, но го разпознаха и му се размина само с мъмрене, автограф и селфи”, твърдят очевидци.

Следвайте ни в социалните медии