Порно агенция снима в България, дава хонорар 15 бона?

Фейсбук пространството не спира да учудва с абсурдни предложения и оферти. Този път става дума за работа, но не къде да е, а в порно индустрията, пише Traffic News.

Девойка, представяща себе си за “Мис Иванова”, набира кадри за тежък интимен труд, който се документира на видео. Работодателят е повече от дащен – предлага 15 хиляди за половин работен ден.

В разрез с Трудовия кодекс в България, предложението за работа е в големи дози дискриминиращо. За място в доходоносния бизнес може да се бори само мъж, и то на възраст между 18 и 45 години. Е, пак добре, че непълнолетните не се толерират… ако това е утеха.

Само в две страни в Европейския съюз порнографията е забранена и България е една от тях. Въпреки това българите са на едно от челните места по гледане на материали с подобно съдържание. Същевременно обаче нормата в Наказателния кодекс стои мъртва и е само на хартия. Порнографията не е забранена в Закона за радиото и телевизията, а само в Наказателния кодекс.

Според чл. 159 на Наказателния кодекс “който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева. Алинея 2 пък гласи, че “който разпространява чрез интернет порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до две години и глоба от хиляда до три хиляди лева”.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via